Werkzaamheden

Schoonmaak

De implementatie van schoonmaakonderhoud is altijd maatwerk.

Heeft u specifieke wensen voor het schoonmaakonderhoud van

uw kantoor, appartementencomplex, zorginstelling, winkelcentra, VvE’s of wooncorporatie?


Dan bent u bij Drago cleaning aan het juiste adres.

Wij adviseren u over de beste aanpak.

Drago Begeleid

Drago traint, begeleidt en ondersteunt de kwetsbare bewoner.


Ruim 18 jaar ervaring als leefbaarheidsconsulent bij verschillende woning corporaties in (achterstands) wijken. Bijna 10 jaar eigenaar van een schoonmaakbedrijf. Wat krijg je dan? Een Vernieuwende aanpak in de zorg!


Door de reeds ingezette decentralisatie van de zorg, komen steeds meer mensen met een psychische kwetsbaarheid zelfstandig in de wijk te wonen. De gemeentes zorgen voor ondersteuning indien nodig. Ik heb het afgelopen 1,5 jaar gesprekken gevoerd met buurtteams, zorginstellingen, GGZmedewerkers, bewindvoerders en gemeentes over de ontwikkeling hiervan.


Mensen met een psychische kwetsbaarheid die zelfstandig wonen, vinden het soms lastig om de woning schoon te houden. Het gevolg is vervuiling en soms zo erg dat de buren hier over klagen. Een woning schoonhouden is lastig als je dit nooit geleerd hebt. Drago cleaning heeft een training ontwikkeld waarbij wij de bewoner trainen in het schoonhouden van zijn of haar woning. Het afgelopen half jaar hebben wij samen met een zorginstelling een pilot gedraaid bij 7 bewoners in de wijk. Dit heeft zeer mooie resultaten opgeleverd. De bewoner is in staat zijn woning opgeruimd te houden en er is goed contact met de buren!

Adres

Renoirhof 1

3544 KD Utrecht

D04 89 GR


Tel: (+31)6-31684842

info@dragocleaning.nl

Drago Cleaning op Social Media


Copyright © 2011 - 2020

Alle rechten voorbehouden